A legújabb 4.3-as patch komoly hangproblémákkal küzd. A PUBG kommunikációs munkatársa szerint a hangért felelős csapat elsődleges feladata ennek megoldása.

A nemrégiben megjelent PUBG patch után a játékosok arra lettek figyelmesek, hogy valami nincs rendben a lépések hangjaival, ami természetes felháborodást szült. Az játék egyik munkatársa válaszolt a panaszokra, és ígéretet tett arra, hogy a megoldás „kiemelt prioritást” élvez – írja a Dot Esports.

I uninstalled the game from r/PUBATTLEGROUNDS

Hawkinz, a PUBG kommunikációs munkatársa tegnap a Redditen reagált a dologra, kiemelve, hogy a fejlesztőcsapat már vizsgálja a játékot sújtó hangproblémákat. Hawkinz azoknak a csalódott PUBG játékosoknak is válaszolt, akik azt írták: a problémák miatt inkább törlik a játékot a gépükről. A játékosok szerint a lépéshangok finomítása olyan irányt vett, melynek köszönhetően az ellenfél lépéshangjai félrevezetők, illetve nem lehet pontosan megítélni, hogy az adott hang honnan hallható, illetve, hogy az ellenfél milyen távol lehet. A játékosok sorra arra panaszkodtak, hogy az új hangok esetében a lépéshangok mindenhol ugyanolyan hangosak voltak, ami különösen zavaró főleg akkor, ha az ember olyan helyre ugrik, ahol sokan vannak. Nem lehet megítélni, hogy valaki 5, vagy 50 méterre trappol.

„Az új hangátalakítás borzalmas a legtöbb helyen. Nem lehet meghatározni a távolságot a hangok alapján” – írta egy dühös rajongó.

„Nem dugjuk a fejünket a homokba, a hangtechnikával foglalkozó csapat kiemelten foglalkozik a problémával. Elismerjük a hibát és arra törekszünk, hogy megoldjuk azt” – írta Hawkinz.

A PUBG készítői tehát ugyan foglalkoznak a problémával, de hogy pontosan mikor javítják azt, az nem derült ki. Te találkoztál hasonló hangproblémával?

csoport_pubg_mobil_320x300

×