Az új évadban teljesen új pályán küzdhetünk meg a többi csapattal, ráadásul az eddig megismert legendák sorát is kibővítik egy hackerrel.

Az elmúlt napokban, hetekben, ahogy a végéhez közeledett az Apex Legends második évada, egyre több és több rejtett információ, utalás volt arra, hogy nagy újdonságok várhatóak majd a következő évadban. Most itt a trailer, és tényleg nagyot változik majd a játék.

Ahogy a trailerben is látszik, hőseink egy teljesen új bolygóra érkeznek, Talosra, ahol a World’s Edge nevű pályán mérkőzhetnek meg egymással. A legendák közé pedig érkezik majd Crypto, a hacker. Ez a trailer túl sokat nem mond el a képességeiről, de szerencsére van egy másik forrás is.

A teljes gameplay trailert jövő héten hétfőn szerették volna megjelentetni, de az EA Korea véletlenül már ma hajnalban megosztotta. Gyorsan levették persze, de egy reddit felhasználó lementette a videót, és posztolta a játék subredditére. Erre reakcióként a Respawn inkább felrakta youtube-ra, úgyhogy itt is megosztjuk:

Ebből a trailerből már kicsit többet tudhatunk meg Cryptóról. Az egyik képessége a korábban már emlegetett kamerának tűnik, amivel messziről is követheti az eseményeket. Hasonlíthat kicsit Bloodhound tacticaljára, hiszen olyan ellenfeleket is megláthatunk, akiket a játékosunk szemszögéből amúgy nem vennénk észre.

Ezen kívül természetesen a videóban láthatunk rengeteg skint (például egy démoni külsejű Lifeline-t, akinek elvileg ez az új bolygó a szülőhelye), de ami a legizgalmasabb, az csak a trailer végén kerül elő.

Valahol a pályán helyet kap majd egy különleges loot-szoba, amihez csak egy spéci kulcs segítségével juthatunk be, és csupa négyes  felszerelést szedhetünk majd onnan össze.

Az új térkép és a harmadik évad október elsején érkezik majd, ti is várjátok már?

csoport_apex_320x300

×