A Legue of Legends 2019 World Championship kezdete már csak pár napra van, a Riot kedvcsináló videójában a ROX és SKT 2016-ös összecsapását láthatjuk.

A Riot Games már nagyon készül a 2019-es világbajnokságra, ahogy mi is. Október 2-án már elkezdődik a Play-in Stage és minden magyar játékosnak illik a képernyőre tapadnia, hisz Vizicsacsi először játszik ezen a szinten. A vállalat kedvcsinálóként egy megható videót dobott össze a 2016-os elődöntőről, ahol az SK Telecom T1 és ROX Tigers csapott össze.

 

2016-ban az SKT csúcsformában volt és sokan azt feltételezték, hogy a ROX Tigers fiatal csapatának esélye sem lesz a mérkőzésben. A meglepő Miss Fortune-Ashe választás az alsó ösvényen viszont hamar megtörte az SKT játékosainak koncentrációját és a rajongók az elmúlt évek egyik legizgalmasabb összecsapásának lehettek tanúi.

A videó a nevét ROX Pray játékos bravúros Ashe Arrow-járól kapta, amikor a második meccsben a fél pályát átszelve megállította Duke-ot a hazateleportálásban és ezzel elég időt nyert ahhoz, hogy beverje az ellenfél Nexus-át. Ezt azóta is az egyik legszebb megmozdulások között tartják számon, bár sokan Duke hibájának is tartják, hogy működött.

×