Tegnap jött a hír, hogy a Call of Duty-ban helyet kap olyan tartalom, mely egy évig kizárólag PS4-en lesz elérhető. Ez nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Az Infinity Ward játékának előrendelési számai csökkentek, sokan ugyanis a PS4 exkluzivitás miatt visszamondták azokat – írja a Dot Esports. Annak ellenére, hogy a PS4 konzolon csupán egy adott játékmódon belül elérhető opcióról van szó, sokan úgy gondolták, hogy akkor inkább mégsem lesznek előrendelők.

Kép forrása: Activision

A felháborodást leginkább az okozza az Xbox és PC felhasználók körében, hogy eszerint mindenki ugyanannyit fizet a játékért, mégsem ugyanazt a tartalmat kapja. Érdekes, hogy pont tegnap, miután bejelentették az Activision és a Sony megállapodásában létrejövő játékmód kizárólagosságát, az Activision egy külön hírt adott ki arról, hogy a játék bátatesztje mennyire sikeres. A jelentések szerint nagyon sokan vettek részt a bétában, sokan küldtek visszajelzést és alapvetően nagyon pozitívak voltak a visszhangok. Eddig.

Az előrendelést visszamondók valószínűleg így próbálják felhívni az Activision figyelmét a dolog igazságtalanságára. A kérdés persze az, hogy sikerrel járnak-e?

Szerinted igaza van azoknak, akik emiatt visszamondták az előrendelést?

×