Ha azt vesszük, hogy milyen tartalmak érhetők el a bétateszt során és hányan vettek benne részt, kimondhatjuk, hogy a Call of Duty történetében ez az egyik legnagyobb béta a játék történetében.

Az Activision nemrég egy sajtóközleményben azt írta, hogy a Call of Duty: Modern Warfare bétatesztben sokkal többen vettek részt és jóval több időt töltöttek el a játékosok, mint eddig bármikor a franchise története során, mindhárom platformot figyelembe véve – írja a TweakTown. Az Infinity War különösen büszke, a stúdió vezetője Patrick Kelly pedig szintén elégedett.

 

„Arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb online élményt nyújtsuk, amely magában foglalja a közösség összekapcsolását a cross-play-el. Nagyra értékeljük a játékosokat, akik nem csak játszottak, de a világ minden tájáról visszajelzést is küldtek nekünk. Ez nemcsak az egész fejlesztőcsapatot ösztönzi, de fontos visszajelzéseket is kapunk, amelyek segítenek javítani az élményt” – írta Patrick Kelly.

A bétateszt során a játékosok kipróbálhatták a 2v2 Gunfight módot, sőt a 64 játékost befogadó Ground War módot is. A játék végleges verziójában a mód 100 játékost is támogat majd.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én indul a PC-n, az Xbox One-on és PS4-en. Utóbbinál exkluzív tartalommal.

×