A Warner Bros. Games Montréal valószínűleg egy új Batman játék előzetesét mutatta be a Twitteren. Néhány szimbólum jelenik csupán meg, de abból sejteni lehet pár dolgot.

A Twitter bejegyzés felett szereplő szöveg, a „Capture the Knight” nyilvánvalóan a Sötét lovagra utal, az az magára Batman-re – írja az Mp1st.

Természetesen a Tweet után egyből beindult a hype: most mindenki bízik egy új Batman játék bemutatásában. Ami szintén megerősítheti egy új játék érkezését az az, hogy Scott Snyder, a The Court of Owls Batman képregények írója szintén Twitteren osztotta tovább a WB Games Monreál bejegyzését, amivel a hős 80. évfordulóját ünnepelték. A Court of Owls egyébként egy titkos bűnszövetkezet Gotham Cityben. Synder még egy baglyot is odabiggyesztett a  poszt végére.

Kép forrása: Mp1st

Ami ennél is érdekesebb, hogy a bejegyzést azóta törölték. Persze feltételezhető, hogy Scott régi kapcsolatai miatt a DC-vel talán tudja, milyen tervek vannak készülőben, főleg mint a The Court of Owl alkotója.

Egyelőre azonban semmi sem biztos, ugyanakkor a WB Games fenti előzetese arra enged következtetni, hogy készülőben van egy játék, mely a szimbólumok alapján történetében a Bagoly Bírósághoz kapcsolódik majd. Legalábbis ezt pletykálják. A Bagoly Bíróság szimbóluma a képregényekben teljesen más:

Kép forrása: Batman-News

Napokon belül újra jelentkezik a Sony szokásos State of Play adásával, amiben ismét bemutatják majd a következő időszak új megjelenéseit.

Lehetséges, hogy köztük lesz a következő Batman játék is? Szerinted?

×