Vészesen közeledünk a novemberhez, ami a világon egy igen fontos ünnep időpontja. Ilyenkor ugyanis több játékban is megjelennek a Halloween témájú skinek. A PUBG-ben is.

Érdekes, hogy egyes országokban már jóval november előtt elkezdődnek a Halloween-i előkészületek. A Halloween ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep október 31. éjszakáján, a Mindenszentek katolikus ünnep előtti este, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak. Mára a világon mindenhol elég felkapott ünnep lett, a világ minden táján egyfajta karneválhangulat lesz úrrá, ahol mindenki beöltözhet kedvenc horrorkarakterének, vagy épp feldíszítheti a házát. A divatkedvelő japánok például ilyenkor szeptemberben, októberben már szinte minden üzletet felszereltek Halloween-i kellékekkel, kiegészítőkkel.

Kép forrása: PUBG

Természetesen a PUBG sem marad ki az ünneplésből, tehát lassan megérkeznek az új ünnepi skinek, amint a 4.3-as frissítés eléri az éles szervereket. A jelmezek korlátozott ideig lesznek megvásárolhatók a Shop-ban. Lesz többek között kalózkapitány, madárijesztő, csontváz jelmez, melyek külön darabokban, vagy szettként is megvásárolhatók. Lesz egy Oroszlán jelmez is, amelyet BP segítségével lehet megvenni.

Te milyen jelmeznek örülnél a PUBG-ben?

×