A „hasznos” új bug az Apex Legends-ben képes a Lifeline healing drónjával tölteni az életed, bármilyen távolságról is legyen szó.

Lifeline, igazi nevén Ajay Che egy szanitéc és egy humanitárius szervezet kereteiben vesz részt a harcokban. A minden irányba terjedő gyógyítóképességének köszönhetően nagyon hasznos tagja lehet akármelyik csapatnak, a D.O.C. drónja nagyon jól jön, amikor egy időben egyszerre több embert kell gyógyítani.

Pár játékos egy igen bizarr bugra lett figyelmes a gyógyító drónnal kapcsolatosan, aminek köszönhetően játékosokat tudunk gyógyítani, annak ellenére, hogy a hatótávon már rég kívül esnek.

Lifeline

A Redditen goncusa nevű felhasználó által posztolt klipben egy Lifeline látható a healing drón használata közben, ahol egy robotkar hozzákapcsolja őt az eszközhöz, hogy feltöltse az életét.

Ahogy az elvárható, ahogy a játékos eltávolodik a D.O.C -tól a kar lekapcsolódik, amivel véget is kéne érnie az egész folyamatnak. Nem így történt a játékosnál, aki hiába távolodott el a dróntól és ment ki a szobából, az élete tovább növekedett.

Lifeline Drone Bug, look where she goes and her health keeps raising, while i’m next to drone and don’t get healed. from apexlegends

 

Ha a drón kötele beleütközik valamibe, akkor megtörténhet az, hogy kapcsolódva marad az emberrel a padló alatt akkor is, ha már eltávolodott tőle. Ez a hiba akkor lehet igazán élet/halál ura, amikor a végjátéknál bármennyire eltávolodhatunk a healing dróntól, tovább töltődik az életünk, amíg az ellenfél életét nem tölti konstans semmi.

Természetesen a bug nem szándékos előnyszerzés a healing drónnal, szóval ne számítsunk arra, hogy sokáig jelen lesz még a játékban. A Respawn valószínűleg javítani fogja egy következő frissítésben.

×