Az 51-es körzetbe való betörés három hónapja indult, egy viccnek szánt Facebook csoportból. Most élőben nézhetjük mit csinálnak, akik tényleg elmentek.

 

Az 51 körzet mém három hónapja kapott szárnyra, és sokan azt hitték, ennyiben is marad. Az emberi hülyeség azonban végtelen, így persze páran ténylegesen el is mentek ma. A „rendezvényre” többen készültek is, a tv adásokban látható egy hosszú sor toy-toy wc, rengeteg lakókocsi és persze a nagyobb csatornák közvetítőkocsija is.

 

Két holland fiatal már két napja letartóztattak, akik ténylegesen megpróbáltak betörni a területre, feltételezhetően azért is mentek korábban, hogy internetszerte híresek lehessenek. Egy év felfüggesztett büntetés vár rájuk, ha kifizetik a 2280 dolláros bírságot, így olcsón megúszták a tiltott katonai bázis területére való belépést.

A többi látogató az élő adás és videók alapján csak élvezi a kerítést közelről, és táncolva iszogatva, többen asztronautának öltözve röhögnek egymáson és magukon. Az alábbi videoklip már önmagában megérte egész felhajtást.

????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️ from r/area51


Szerintetek milyen messzire jut a legőrültebb látogató?

×