A K/DA két új számcímet jelentetett meg az iTunes és Genius oldalán, amik valószínűleg a League of Legends 10 éves évfordulójára készültek.

A Riot Games stúdióját rengeteg kritika érte az elmúlt 10 évben a játék különböző problémáival kapcsolatban, de a marketing osztályra kevés panasz jött és ez nem véletlen. A hőskinézetek és játék belső világát leíró történetek és videóklippek mindig a legmagasabb színvonalat képviselik és hatalmas tömegeket mozgatnak meg. Az eddigi csúcsa ennek egy fantázia kpop banda összeállítása volt, akik a K/DA skin sorozatot voltak hivatottak promotálni egy számmal.

 

A K/DA „POP/STARS” című száma 2018-ban jelent meg és az egyik legismertebb zeneszám lett a világon. Színvonala és lenyűgöző videóklippje által megszólított olyan rétegeket is, akik nem játszottak a League of Legends játékkal, aminek hősei szerepelnek a videóban. Jelenleg 263 millió megtekintésnél tart.

A K/DA Genius és iTunes oldalán találtak rá a rajongók két új szám címére, ami még nem jelent meg. A két zeneszám címe „Gold” és „GAME/OVER” és feltételezhetően a League of Legends 10 éves évfordulójának ünnepléseképp jelennek majd meg.

A Riot Games még nem erősítette meg a hírt, de biztos, hogy sokat fordítottak a banda augmented reality karaktereire, amik megjelentek a 2018-as világbajnokságon és nemrég a kínai LPL bajnokságon is. A jelenlegi  K/DA Akali mozgása sokkal realisztikusabb volt mint egy éve, így gyanítható, hogy a Riot Games még nem akarja elengedni ezt a jól menő franchise-t.


Mi már alig várjuk, és Ti?

×