A Blizzard Hearthstone játékában sok kártyakombinációt a játékosok ismernek fel elsőre és így többen vissza is élnek vele.

A héten Redditen hatalmas felháborodást keltett Eddetector nevű játékos Hearthstone játékból való kitiltása. A játékos hosszan leírta, miért kaphatta a bann-t és bizonyította ártatlanságát egy posztban, ami 14 ezer upvote-ot kapott. A Blizzard is felfigyelt a jelenségre és hajlandó volt utána járni a problémának.

 

Mint kiderült az egyik új kártyával a SN1P-SN4P-pel lehet kombinációkat létrehozni, ami megemelheti a játékos körének idejét, ezzel frusztrációt okozva ellenfelének. Ezt az automatikus kitiltást végző rendszer csalásként ismerte fel, így egyből megvált ezektől a játékosoktól. Habár Eddetector szerint a játékaiban maximum 10 másodpercnyi plusz időt kapott a kombó miatt összesen.

Eddectector-nak hála azonban a Blizzard újra konfigurálja a rendszert és a hasonlóan járt játékosok eltiltását feloldja. Így az érdekes játékmechanikát feltáró játékosoknak nem lesz mitől félniük, de az ellenük játszók ismét várhatnak majd a sorukra.

×