A legújabb PlayerUnknown’s Battlegrounds frissítés egy teljesen új karakterfejlődési rendszert, valamint egy király shotgun-t hoz a játékba.

A 4.3-as frissítés ráadásul már elérhető és kipróbálható a tesztszerveren. Elindul az úgynevezett Survival Mastery, ami hasonlóan működik, mint a Weapon Mastery. Ez inkább a karakterfejlődést mutatja, és persze díjazza. A Survival a kör során elvégzett sok egyéb műveletre összpontosít, mint a gyógyulás, ugrás népszerű helyekre, nagy távolságok megtétele, a csapattársak támogatása és általában az életben maradás. Ezeket mind nyomon tudjuk követni, a megszerzett XP-vel pedig folyamatos fejlődést érhetünk el – olvasható a PUBG honlapján.

Kép forrása: PUBG

Kép forrása: PUBG

Ami ennél is izgalmasabb, az az új fegyver. Az úgynevezett DBS egy hatalmas shotgun, amit csakis airdrop-ból lehet megszerezni. Összesen 14 lőszer fér bele, ráadásul a fegyver akár 100 méteren is sebez. Akár 6-szoros scope is felszerelhető rá. A fegyverek egyébként újabb balanszot kaptak, hogy hatékonyabbak legyenek, anélkül hogy növekedett volna a sebzésük.

Kép forrása: PUBG

A 4.3 frissítés rendelkezik néhány hangjavítással is, például csökkent a Vörös kör hangja, illetve javításokat eszközöltek a lépéshangokon. Az összes változás megtekinthető a PUBG hivatalos közleményében.

A tesztszerveren jelenleg futó frissítés valamikor a jövő hét folyamán lesz éles, amennyiben mindent rendben találnak. Az új ütemtervnek köszönhetően a konzolosoknak csupán kb. egy hetet kell várni a frissítésre.

Te már kipróbáltad a tesztszerveren?

×