A Square Enix nemrég részleteket osztott meg a közelgő 5.1 javításról, illetve arról, hogy októberben egy különleges Nier: Automata raid is érkezik a Final Fantasy XIV világába.

A Final Fantasy XIV egy nagy frissítés előtt áll, az 5.1-es javításról pedig a Tokyo Game Show-n osztottak meg részleteket. Amellett, hogy több új főküldetés várható, folytatódik a Shadowbringers történetszál, jelentős változásokon esik át a PvP, elstartol a Nier: Automata raid is, melyet Yosuke Saito és Yoko Taro készített – írja a PC Gamer.

A különleges raid egyébként a Final Fantasy és a Nier alkotói együttműködésének csupán az első fejezete, később még több közös újdonságra lehet tehát számítani. Sajnos gameplay videó még nem érkezett, de azt tudjuk, hogy a raidhez 24-en is csatlakozhatnak majd. A YoRHa: Dark Apocalypse című raid zenéiből kaptunk egy kis részletet.

https://youtu.be/RicuOslk6W0

 

A Final Fantasy XIV rajongóknak tehát nem kell sokat várni arra, hogy jelentős frissítések érkezzenek a játékba, amibe talán most a Nier fanok is becsatlakoznak egy-két közös körre.

Te kipróbálod majd az új Nier: Automata raidet?

×