Sosem értettem, hogy mi értelmük, de tény, hogy a Funko Pop figurák valamiért népszerűek és szinte minden ismert karakterből készült ilyen változat. Most is film is készül velük.

A Funko Pop figurák lényege, hogy furcsa, de aranyos módon ábrázolnak ismert hősöket, karaktereket nagy fejjel, pici testtel. A cég, mely 1998-ban jött létre, nem titkolt módon a japán chibi stílust másolta, látva annak népszerűségét, de a Funko Pop is igen népszerű lett.

Kép forrása: Funko Pop

A Deadline szerint a Funko Pop most együttműködésben a Warner Bros. Animation-nal egy új animációs filmet készít a figurák alapján. A Warner egyelőre csak a film jogait birtokolja, de valószínűleg ez elég ahhoz, hogy a film meg is szülessen.

Allison Abbate, a Warner Animation Group ügyvezető alelnöke felügyeli a Warner és Funko közötti együttműködést, míg Teddy Newton írja a forgatókönyvet. Mark Dindal animátor (Eszeveszett birodalom, Csodacsibe) szintén a készítők közt van.

Kép forrása: Funko Pop

Még semmilyen információ nincs arról, hogy a film miről szól, vagy hogy milyen karakterek szerepelnek majd benne. Ha tippelnem kéne, talán olyan franchise indul, mint az a sok-sok Lego Movie, melyekről sosem lehet tudni, hogy melyik melyik.

Szerinted jó is kisülhet a tervből?

×