A Hearthstone játékos elég erős rajongói kritikákat kapott, mivel profiként nem is figyelt oda a meccsére. Mások szerint nem csinált semmi rosszat.

A Hearthstone Grandmaster liga tagja, Linh „Seiko” Nguyen-t figyelve vették észre az adás nézői, hogy folyamatosan letekinget játék közben, majd egy egyszerű hibát követve el is veszíti a meccset BozzzTon ellen. Később a játékos elismerte, hogy sokáig készült az Auto Chess egyik bajnokságára, amely egy időbe esett a Hearthstone meccsével, ezért megpróbálta a kettőt együtt véghez vinni.


A játékos egyébként tovább is jutott az Autochess bajnokság ezen szakaszán, de a rajongói felháborodás nyomására valószínűleg önként feladja elnyert pozícióját. Habár eleinte sok kritika érte, mivel Grandmaster játékosként folyamatos fizetést kap a Blizzard-tól, hogy magas színvonalú meccseket játsszon, sokan nem látták a hibát Seiko viselkedésében. A szabályok nem térnek ki ilyesmire egyáltalán és egyszerű hibákat, akkor is elkövetnek a játékosok, ha csak a Hearthstone-ra figyelnek. Ha a kamera nem leplezte volna a le a játékost, sose tudta volna meg senki mi történt.

Seiko bocsánatot kért a nézőktől és megígérte, hogy mostantól nem osztja meg figyelmét, ha játékra kerül a sor.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×