A források szerint a Disney új Fantasztikus Négyes filmje 2022-ben érkezik és az Ezüst Utazó tragikus életéről szól majd.

A Disney idén márciusban megvásárolta a 20th Century Fox stúdiót és ezzel hozzájutott az X-Men és Fantasztikus Négyes szerzői jogaihoz is. Habár hivatalos források még nem erősítették meg a hírt, a Step Brothers és Adam McKay már korábban is jelezte már, hogy szívesen kezdenének neki a film rendezésének.

kép forrása: deviantart.com/professoradagio

Az Ezüst Utazó a Fantasztikus Négyes 1966-ban kiadott #48 kiadásában jelenik meg először. A karakter csupán hírnöke Galactus-nak, aki élő világok elpusztításából szerzi erejét. Az Ezüst Utazó saját otthona megmentésének érdekében áll a zsarnok szolgálatába és keres fel számára ideális bolygókat. A Fantasztikus Négyes azonban meggyőzi a hírnököt, hogy szálljon szembe fogvatartójával, így az Utazó ezután jó útra tér és fontos szerepet kap az Marvel Univerzumban.

A hírek szerint a bejelentett új Fantasztikus Négyes film, amely 2022-ben jelenik meg, az Utazóra koncentrál és ezzel az MCU gazdagodik Galactus-szal és Tyrant-tel is.

×