A Unicorns of Love nyerte a League of Legends kelet-európai régiójának playoff-ját, ezzel biztos helyet szereztek maguknak a világbajnokságon.

A Unicorns of Love csapata fogja képviselni a kelet-európai régiót az idei League of Legends Világbajnokságon. A tegnapi LCL Playoff első helyét megszerezve biztosította be pozícióját a csapat. A döntőben a Vega Squadron ellen játszottak, akik az elődöntőben elverték a nyári szezon győztes Gambit Esports csapatát. Így a League of Legends Világbajnokságának play-in szakaszában kell így megmutatniuk mire képesek, ahol találkozhatnak régi csapattársukkal Vizicsacsival is, aki a Splyce csapatát erősíti idén.


A döntő az UOL magabiztos győzelmével indult, ahol a VS még egy hősgyilkosságot sem szerzett az egész meccs során. Itt minden rajongó azt hitte, hogy egyértelműek az erőviszonyok, de a VS hamar összekapta magát és egymás után két erős meccset hozott. Ezután már az UOL-nak szurkolók kezdhettek aggódni. Végül azonban az UOL szabadon engedte mid laner-rét, Nomanz-t aki Vladimir-ral majd Mordekaiser-rel megállíthatatlannak bizonyult a következő két meccs során.

A Világbajnokság a play-in fázissal kezdődik majd október 2-án.

×