Alig egy hete jelent meg a Monster Hunter World kiegészítője, az Iceborne, s máris óriási sikereket ért el, legalábbis ami az eladásokat illeti.

A Monster Hunter World bővítése, az Iceborne máris nagy siker az értékesítést tekintve. A Capcom nemrég bejelentette, hogy a kiegészítő szeptember 6-i megjelenése után már 2,5 millió példány fogyott belőle – írja a Gamespot. A szám magában foglalja a PS4-es, Xbox One-os eladásokat, valamint azokat a Master Edition-okat, melyeket dobozosan vagy digitálisan értékesítenek. Az Iceborne PC-s verziója még várat magára, valamikor 2020 januárjában jelenik meg.

 

Ami a Monster Hunter World-öt illeti, június 30-ig bezárólag már 13,1 millió fogyott belőle, így a Capcom egyik legsikeresebb játéka lett. A Resident Evil 5-ből is csak 7,5 millió kelt el. Ha összesítjük a Monster Hunter sorozat eladásait, akkor már 58 millió darabról beszélünk.

Az Iceborne egyébként egy jelenleg 40 dolláros kiegészítő, mindenféle új tartalommal, például új történetszállal és darabolni való szörnyekkel. A konzolosok már egy hete játszhatnak vele, a PC-sek pedig még várhatnak több mint 4 hónapot, hogy kipróbálják.

Szerinted jó lett az új kiegészítő?

×