A Bad Robot produkciós cég megállapodást kötött a WarnerMedia-val, melynek összegét a sajtó 500 millió dollárra becsüli. Vajon mi készül ebből?

J.J. Abrams amerikai film- és televíziós producer, forgatókönyvíró, színész, zeneszerző és filmrendező. Legismertebb munkái az Alias és a Lost – Eltűntek, de rendezője volt a 2009-ben bemutatott Star Trek-nek és 2013-as folytatásának, a Sötétségbennek.

Abrams rendezte a 2006-os Mission: Impossible III-at, a 2011-es Super 8-at és a 2015-ös Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erőt, illetve a hamarosan megjelenő Skywalker korát. Ő vezeti azt a Bad Robot Productions nevű véget, mely most exkluzív szerződést kötött a Warner-rel, aminek értelmében a Bad Robot tévéműsorokat, filmeket, játékokat és digitális szolgáltatásokat készít és fejleszt majd. A megállapodás a Polygon szerint 2024-ig tart majd és 500 millió dollárról szól.

Kép forrása: TheObjective

A Warnerrel kötött megállapodás egyébként nem váratlan. Korábban Abrams szorosan együttműködött a Warner Bros-szal, ami alatt megszületett az Emberi tényező és a Westworld.

Az új partnerség értelmében a Bad Robot a WarnerMedia számos platformjára készít majd termékeket, beleértve a Warner közelgő streaming szolgáltatását, az HBO Max-ot.

Mielőtt abszolút beindulnak az új projektek, Abrams-re még vár egy Skywalker kora premier decemberben.

×