A BioWare játéka már elérhető az EA előfizetős szolgáltatásain belül is.

Hét hónappal a megjelenés után már az Origin Access és az EA Access szolgáltatásaiban is megtalálhatjuk az Anthem-et – írja a Kotaku.

Az EA és a BioWare közös címét sokan várták annak idején, ám legtöbbünket már a béta kiábrándította. A helyzet a teljes játék kiadása után sem változott, pedig sokan remélték, hogy a Mass Effect fejlesztői nem nyúlnak mellé. Az Anthem azonban egy közepesen élvezhető, optimalizálatlan és kontenthiányos játék lett, amin a későbbi tartalmak sem segítettek.

A fejlesztők persze azóta is ígérgetik, hogy majd jó lesz ez, ám közben a kiadó úgy döntött, hogy hozzáadja az előfizetős szolgáltatásokhoz.

anthem

Kép forrása: Polygon

Azok tehát akik rendelkeznek EA vagy Origin Access előfizetéssel, ingyen letölthetik az alapjátékot PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Azok pedig, akik már birtokában vannak az Anthem-nek, a Legion of Dawn Editiont próbálhatják ki.

Hasonló sorsra jutott hát a játék, mint például a Mass Effect Andromeda. De ki tudja, lehet a fejlesztők későbbi változtatásai még jobbá tehetik az Anthem-et.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×