Vészesen közeledik a Need For Speed Heat megjelenése, az EA alkalmazása pedig AR funkcióval képes arra, hogy az autók a valóságban is láthatók legyenek.

Az EA a múlt hónapban kiadott egy mobilalkalmazást, melynek lényege, hogy a felhasználók egyedi külsőt adjanak az autókhoz, melyeket aztán a november 8-án megjelenő játékba be is tudnak építeni. A apphoz most kiterjesztett valóság támogatást adnak ki, amivel a valóságban is megnézhető, hogyan néz ki az egyedi kocsink – írja az SKNR.

Elvileg az alkalmazás elindulása óta közel 2 millió egyedi járgány jött létre. Mostantól minden AR kompatibilis mobillal képesek leszünk arra, hogy az elkészült modelleket lehelyezzük a valóságba, a mobil kamerájának segítségével. Így meg lehet őket jeleníteni az utcán, a nappaliban, a garázsban.

 

Az AR funkció ráadásul árnyék és a visszatükrözés integrációjával érkezik, így az autók beleolvadnak a környezetbe. A játékosok elforgathatják az autókat az alkalmazásban is, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez a tökéletes kép készíthető, ami aztán megosztható a közösségi oldalakon.

A Need for Speed Heat indulásáig minden héten új autók kerülnek be az alkalmazásba.

Te kipróbáltad már?

×