Nem igazán kedveli a Team Secret azokat a játékosokat, akik szomjasak errefelé. Így kiadtak egy saját sörmárkát AFK néven, hogy legyen mit szürcsölni a szünetekben.

A profi európai egyesület, a Team Secret új termékkel kibővítette kínálatát: márkás kézműves sört mutatott be – írja a Dot Esports. Az AFK elnevezésű „itóka” már a megvásárolható.

A Team Secret hivatalos webhelye szerint ez a sör az első kifejezetten esport csapat által kiadott alkoholos ital. A csapat egyébként mind az alkalmi, mind a hardcore gamereknek ajánlja a sört, ami a Levante sörgyárral együttműködésben készült szűretlen IPA, amely mind a Mosaic, mind az Idaho esetében 7 komlóval büszkélkedhet.

A szervezet szerint az együttműködésben a sör máris kapható az esport helyszíneken, bárokban, éttermekben. Az AFK-ba a múlt hónapban zajló sanghaji The International 2019-en már bele lehetett kóstolni.

Két forrása: Team Secret

Persze nem az az első eset, hogy sört látunk az esport körül. A Budweiser már egyre több partnerséget kötött. Ha az AFK is sikeres lesz, valószínűleg egyre több szervezet ad majd ki valamilyen italt. Persze azt egyelőre nem tudjuk, hogy az AFK kapható lesz-e Magyarországon, de elvileg a Team Secret világszerte kész árusítani. Ha van rá igény, talán párat berendelhetünk belőle.

Te megkóstolnád az AFK sört?

×