A Borderlands 3 megjelenéséig már csak közel 35 óra van hátra, mi már nagyon várjuk, de még előtte egy kis kedvcsinálót is kaptunk a fejlesztőktől.

A Borderlands 3 megjelenéséig már csak 2 nap van hátra és a Gearbox új, végső kedvcsinálót adott ki a játékhoz. Az előzetesben szerepel pár karakter az előző játékokból, amit örömmel látunk és a játékstíluson sem változtattak sokat szerencsére. A középpontban a loot vadászat és a lövöldözés áll a képregényszerű grafikával átitatva.

https://www.youtube.com/watch?v=Av5Eyx3bGtM

 

A játék eddig ismert részletei a hivatalos leírásból:

Őrületteli élvezetes utazás: Állítsd meg a fanatikus Calypso Ikreket mielőtt egyesítik a banditák klánjait és megszerzik az galaxis legnagyobb erejét. Csak te egy kalandkereső Vault Hunter rendelkezel a megfelelő fegyverkészlettel és társakkal, hogy legyőzd őket.

A te karaktered a te stílusod:

Csatlakozz a Vault Hunterek lenyűgöző világához és válassz egyedi képességeikből, játékstílusukból, rengeteg fejlődési lehetőségükből és rengeteg személyre szabható opciójukból. Egyedileg is képes leszel nagy pusztításra, de a társaiddal megállíthatatlanok lesztek.

Vigyázz, kész, loot!

A fegyverek és eszközök végtelen áradatából választhatsz és minden harc egy esély újak felfedezésére. Fegyverek pajzsokkal? Persze. Fegyverek, amik vulkánokat generálnak? Persze. Fegyverek, amik lábakat növesztenek és trágár szavakat kiabálva futnak ellenfeleid után? Persze ez is lesz.

Új Borderlands

Új világokat ismerhetsz meg Pandora-n túl, mindegyik környezet egyedi ellenfelekkel. Szaggasd szét a vad sivatagot, küzd végig magad egy háború látta városon vagy navigálj végig egy halálos mocsáron.

Gyors CO-OP harc

Játssz bárkivel bármikor online vagy képernyőt megosztva függetlenül a szintetektől. Győzzetek le ellenfeleket közösen, de a loot-on nem kell majd összevesznetek.

×