Az Apple Arcade egy szeptember 19-én megjelenő applikáció, melyben több mint 100 játék lesz elérhető az Apple telefonjaira.

A nemrég bejelentett szolgáltatás több mint 150 országban lesz érhető, sőt havonta új játékokat kínál majd, személyre szabott ajánlatok mellett. Több fejlesztő jelentett már be játékot a kezdeményezéshez – írja a Techraptor.

A Konami a Q-Games fejlesztésében a Frogger In Toy Town-al, a Capcom a Shinsekai: Into the Depths-el, a Annapurna Interactive pedig a Sayonara Wildhearts-el készül. Ezen kívül a Steam és GOG mellett a Jenny Leclue megjelenik Apple Arcade-en is, a Chucklefish Games és a Hidden Later Games pedig az Inmospt-al kedveskedik már az app megjelenésének napján.

Kép forrása: Techraptor

Az Apple Arcade szeptember 19-én jelenik meg, több mint 100 exkluzív játékkal. Az exkluzivitás ez esetben azt jelenti, hogy az itt elérhető játékok nem jelentek meg más módon mobilon. Tehát az Apple Arcade exkluzív játékai játszhatók amúgy mondjuk konzolon, vagy PC-n, de mobilon csak az Apple Arcade-ben.

Az Apple Arcade természetesen nem ingyenes, a szolgáltatás havi 4,99 dollárba kerül, amivel az egész család hozzáfér a játékokhoz. Ezt követően nincs szükség további vásárlásokra. Persze induláskor az első hónap ingyenes lesz.

A hivatalos honlapon már látható az Apple Arcade számára bejelentett játékok listáját.

Te előfizetsz majd az Apple Arcade-re?

×