Az esport szervezet több játékosa is internetproblémákkal küzd, miközben a csapat készülni próbál a 2019-es LEC Regional Finals végső megmérettetésére.

A Splyce League of Legends csapatának több tagjai is jelezte, hogy internetkimaradás miatt nem tud gyakorolni és rendesen készülni a következő versenyre. Pedig a LEC Regional Finals döntője szeptember 13-án indul – írja a Dot Esports.

Az online gyakorlás minden profi csapatnál elengedhetetlen, főleg olyankor, mikor a LEC Regional Finals különösen fontos. A csapatok ugyanis kvalifikálhatnak a 2019-es League World Championship-re is.

A Splyce stratégiai edzője, Hadrien „Duke” Forestier a Twitteren írta ki, hogy a csapat tagjainak több napja nincs internete. A probléma miatt a Splyce kéthetes felkészülése maradt ki. A csapat magyar tagja Vizicsacsi a Facebookon az internetes problémákat nem említette, de arra kitért, hogy a felkészülés megfelelő volt.

„Jó volt a közel 3 hetes felkészülésünk és ideje megmutatni, hogy mennyit fejlődtünk” -írja.

Persze nemcsak a Splyce küzd hasonló problémákkal a felkészülés során. A Misfits Gaming vezetője Hussain “moose” Moosvi is hasonló helyzetről számolt be.

A Splyce az Origen csapatával néz szembe szeptember 13-án, majd az összecsapás győztese a Schalke-val, szombaton. Vasárnap a szombati összecsapás győztesét pedig az Fnatic várja.

×