A Clutch Gaming játékosa, Damonte adott interjút Travis Gafford-nak a felkészülési időszakról és a világbajnokságra való kijutásról.

A Clutch Gaming mid laner-e, Damonte mondta el egy interjúban Travis Gafford-nak, hogy a felkészülési időszakban a TSM két napon is lemondta az edző meccsüket. Ez kifejezetten sportszerűtlen húzás a TSM részéről, mivel ezek jó előre le vannak szervezve a csapatok között és mindkét fél profitál belőlük.

 

Az interjúban az is elhangzik, hogy így a Clutch Gaming játékosai két napig edzés nélkül maradtak a kritikus felkészülési időszakban, ami arra enged következtetni, hogy a TSM így próbálta növelni nyerési esélyüket. Habár az is elképzelhető, hogy mivel az első meccsen olyan jól teljesítettek a Clutch Gaming ellen, simán elbízták magukat és nem tartották szükségesnek a további gyakorlást a csapattal.

Damonte szerint ez csak jobban feltüzelte őket, hogy bosszút álljanak a TSM csapatán. A Clutch Gaming-nek három egymás utáni győzelemre volt szükségük a világbajnokságra való kijutáshoz és ezt be is zsebelték. Először a Flyquest-et, majd a CLG-t és végül a TSM-et is elverték biztosítva helyüket a VB-n.

A TSM idén is otthonról nézi majd a League of Legends Világbajnokságot. Hát ti?

×