A Riot Games által kiadott Eternals rendszer megjelenéskor sok kritikát kapott, most megtudtuk, hogy játékbeli előnyhöz is juttatja a fizető játékosokat.

A League of Legends Eternals rendszerét nemrég adta ki a Riot Games, hogy még egy kis bevételhez jussanak. A játékosok egy bizonyos hőshöz új kozmetikai frissítéseket érhetnek el, ha pénzért megveszik a hozzá tartozó Eternals-t és folyamatos játékkal elérik a kijelölt mérföldköveket.

Habár a játékosok régóta várták a rendszert, elégedetlenek voltak a megszerezhető mastery emote-okkal és a fizetés alapú hozzáféréssel. Most azonban egy Reddit felhasználó felhívta mindenki figyelmét arra is, hogy kihasználva az új rendszert, játékbeli előnyhöz is juthatunk az ellenfeleinkkel szemben.

kép forrása: happygamer.com

Az Eternals rendszer játék közben is lehívható a fizető játékosok számára, így figyelemmel kísérhetik, miket kell még teljesíteniük a következő mérföldkő eléréséhez. Egy ilyen mutató a sebzés indikátor is, ami folyamatosan frissül, ahogyan játszunk. Vannak hős képességek, amiket ha a bozótba dobunk nem fedik fel az ellenséget, akkor sem ha találnak. Ha figyelemmel kísérjük a sebzési mutatónkat, miközben ezt tesszük, meg tudjuk mondani, hogy találtak-e varázslataink vagy sem.

Ezzel a fizető játékosok játékbeli előnyhöz juthatnak. A Riot Games nagyon veszélyes talajra lépett, ahol a valódi pénz használatával előnyhöz juthatnak azok a játékosok, akik megvásárolják az új rendszert.

Frissítés: A Riot Games közleményt adott ki, miszerint tudomásul vették a problémát és dolgoznak a kiküszöbölésén, mivel semmiképp nem akarják előnyhöz juttatni a fizető játékosokat.

×