Hamarosan újra átélhetjük a Ragyogást, hiszen a folytatás premierje a küszöbön van. Íme az utolsó előzetes a megjelenés előtt.

Stanley Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében, a Ragyogásban, amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett, a mindenkiben mélyen megbúvó félelem jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Torrance családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak.

A Doctor Sleep (Álom doktor) című film a klasszikus Ragyogás folytatása, melyben a korábbi filmben szereplő kisfiú, miután felnőtt, visszatér az Overlook Hotelbe. A rendező Mike Flanagan, aki korábban több horrorfilmet és sorozatot készített már,  a főszerepben pedig Ewan McGregor-t láthatjuk, mint Danny Torrance.

 

Danny, akit múltja megkínozott, kapcsolatba lép egy fiatal lánnyal, aki ugyanolyan pszichés képességekkel rendelkezik, mint ő. Danny már felnőtt, félelmei elől azonban nem tud menekülni. Útja oda vezet, ahol minden elindult.

Az Álom doktor november 8-án indul a mozikban.

×