A Marvel’s Avengers játéka még 8 hónap múlva jelenik csak meg, de már betekintés nyerhetünk egyik kedvenc hősünk képességeibe.

A Marvel’s Avengers játék készítését 2017-ben jelentette be a Square Enix és az idei E3 konferencián láthattuk az első játékelőzetest belőle. Akkor ez némi ellenszenvet váltott ki a rajongókból, mivel a karakterek nem hasonlítanak az Avengers filmekben szereplő színészekre. A Crystal Dynamics fejlesztői csapata azonban tisztán kijelentette, hogy nem fognak ezen változtatni, így nincs más dolgunk, mint beletörődni.

A játék megjelenését 2020 május 15-re tervezik, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia és PC platformokon. A hivatalos Twitteren megjelent leírásból és gif-ből tudhattunk most meg kicsit a játék harci mechanikájáról és egyik kedvenc hősünk képességeiről.

 

A játékban minden hős három fajta képességgel rendelkezik majd, támadó, segítő és ultimate-el.

Hulk

Boneshaker:

Amikor Dr. Banner felhagy a belső szörny irányításával a végeredmény a katasztrofális Velőrázó képesség. Ökleivel a földet verve minden ellenfél figyelmét magára irányítja, ezzel segítve csapattársait, akik ezt látván buff-ot kapnak a harchoz.

Gamma Rush:

Alkalmassá teszi, hogy sok ellenfélen is könnyedén áthaladjon. A Gamma Roham során embert eltipró faltörő kosként halad.

Thunder Clap:

Hulk ultimate képessége, erejét kiengedve és kezeit összecsapva hatalmas lökéshullámot generál maga körül. Ezt láthatjuk az alábbi gif-en is.

 

×