A DreamHack Montreal Rainbow Six: Siege bajnokságán a Team Liquid és a Team SoloMid csapott össze a döntőben. Mutatjuk a legjobb pillanatokat.

A hétvégén lezajlott a Rainbow Six: Siege egyik legizgalmasabb bajnokságának döntője, a DreamHack Montreal. Kanadában végül a Team Liquid és a Team SoloMid csapata mérkőzhetett meg a döntőben – Írja a Dot Esport.

A TSM egyébként elég friss edzővel állt neki a versenynek, hiszen Aaron ’Gotcha’ Chung csak szeptember 1-én csatlakozott, mint coach. Így volt ezzel Owen Mitura és Sam Jarvis is, akik kanadai játékosként szintén szeptember 1-én léptek be és máris saját hazájukban játszhattak.

A TSM győzelme egyébként nem jött könnyen, ráadásul egy hajszálon múlt minden. Az első map-en (Coastline) igen szoros verseny alakult ki, a TSM csapatának csupán egy körrel sikerült megelőzni a Team Liquid-et. A 8-7-es eredmény még azt is jelenthette volna, hogy a döntő további része is hasonlóan szoros lesz. Ez azonban nagyon hamar megváltozott.

A második pálya Bank, ahol már egyértelmű volt, hogy a Liquid bekeményít: 7:2-re nyertek, a TSM jelentős hátrányba került. Ez azonban nem jelentette azt, hogy a TSM elvesztette volna a harci kedvet. Az utolsó és egyben mindent eldöntő Consulate map-en visszaadtak mindent: ezúttal ők nyertek 7:2-re. Íme a döntő összefoglalója:

 

Annak ellenére, hogy a Six Major Raleigh 2019 versenyén csupán az 5-8. helyen végeztek és a csapat az elmúlt időszakban jelentős változásokon ment keresztül tagok tekintetében. Most pedig megerősítették hírnevüket a Rainbow Six: Siege LAN színterén. Talán ez az új felállás, az új lendület, új eredményeket is hozhat a csapat életében.

Te mit szólsz a TSM győzelméhez?

×