Épp véget ért az ingyenes hét, nem sokkal később pedig a Ubisoft bejelentette, hogy a játék elérte az 50 millió játékost.

A Ubisoft büszkén jelentette be, hogy a Rainbow Six: Siege egyáltalán nincs leáldozóban, miután a játékosok száma meghaladta az 50 milliót. A 2015-ben kiadott játék nem indult túl jól, a szerverek nehezen tették lehetővé az élvezetes játékot, a játék fejlődése pedig lassú és döcögős volt. Ma már nemcsak hogy az egyik legdinamikusabban fejlődő, de az esport tekintetében is jelentős cím.

Természetesen a játék jelenleg sem tökéletes, sőt a szerverek hiányosságai, a játék igazságtalansága miatt a Ubisoft állandó káromkodások célpontja. Nem beszélve az elképesztően nagy méretű toxikus közösségtől, ami miatt annak az 50 millió játékosnak feltételezhetően jelentős százaléka team killer. Csak viccelek!

Ennek ellenére a játék továbbra is izgalmas és szórakoztató, ami miatt mindig visszatérünk hozzá.

A Rainbow Six: Siege persze folyamatosan fejlődik, így nem is meglepő, hogy egyre többen kapnak kedved ahhoz, hogy kipróbálják. Ráadásul az alapjáték nem is drága: most akciósan csupán 8 euró a Ubisoft Store-ban. Valamint hamarosan indul az Operation Ember Rise, amiben jelentős változások várhatók, a két friss operátor mellett.

Te is az 50 millió játékos közt vagy?

×