A hétvégi League of Legends Championship Series döntője lett az eddig legnézettebb európai League of Legends esemény, 820 000 nézővel.

A League of Legends európai bajnokságának nyári döntőjét játszotta tegnap a G2 és a Fnatic csapata. A meccset kifejezetten nagy érdeklődés követte, mivel ettől a két csapattól várja a legtöbbet a világbajnokságon a rajongói tábor.

A küzdelem izgalmasra sikerült, a két csapat fej-fej mellett harcolt egészen az ötödik meccs végéig, de végül a G2 került ki győztesként. A nézettség 820 000-es csúcsot ért el, ezzel pedig a legnézettebb európai League of Legends eseménnyé vált.

kép forrása: youtube.com

Az élő adást három platformon lehetett elérni, a Twitch és YouTube csatornán és a Riot Games saját oldalán. A Riot Games angol nyelvű adása a Twitch.tv-n ebből 650 000 nézőt hozott, de az oldalon más nyelveken is elérhető volt a döntő, így azokat is beleszámoltuk a nézettségbe.

Úgy tűnik az idei világbajnokságot nagy figyelemmel kísérik a rajongók, hiszen a legtöbb kedvenc csapat kijutott a régiójából. Mi is alig várjuk, hogy lássuk, hogyan teljesít az amerikai kedvenc Team Liquid, akik abszolút magabiztossággal, sorozatban negyedszer szerezték meg az LCS első helyét.

×