A bemutatott PlanetSide Arena játékélmény elég látványosra sikerült és a januári megjelenés után akár 500 játékos is élvezheti a csata hevét egy meccsen belül.

A Daybreak Games által fejlesztett PlanetSide Arena január 29-én jelenik meg PC-re. Az időpont már elég közeli, így szerencsére bepillanthattunk abba, hogy is néz majd ki a játék. A cím egy sci-fi világban játszódó masszív lövöldözős aréna játék, ahol különböző módokban mérhetjük össze erőnket ellenfeleinkkel.

 

A játékosok három karaktertípust választhatnak, Assault, Medic vagy Engineer, mielőtt leérkeznének egy harcpontra. Karakterek szerint más fegyverek és képességek állnak a játékos rendelkezésére, de mindegyikük rendelkezik saját járművel és jetpack-kel. Ebből arra következtetünk, hogy a pályák méretesek lesznek és komoly jelentősége lesz a pozícionálásnak, a nagy mobilitásra való tekintettel.

A PlanetSide Arena három játékmóddal jelenik meg induláskor:

  • Massive Clash: Egy epikus 500 fős csapatok közötti harc
  • Solo és Csapat Battle Royale: különböző számú csapatokban érkezünk a pályára, de végül csak 1 maradhat élve.

A fejlesztők azonban további módokat is ígértek, mint a Capture the Flag, Deathmatch, Seach and Destroy és Global Conquest. A címhez még be nem mutatott folyamatos fejlődési rendszer is tartozik majd.

 

 

×