A lovagok, Akali és Twisted Fate erősödnek, míg Evelynn és Anivia gyengülnek.

Még mindig messze nem nevezhető balanszoltnak a Teamfight Tactics, ám a Riot minden egyes patch segítségével azon van, hogy egyensúlyba hozza a játékot. Most két asszaszin, egy varázsló és a lovagok változnak – írta meg a Dot Esports.

A Brawler és Noble nerfek után egyre jobban előtérbe került a Knight egység, hiszen jelenleg ők a legjobb tankok a játékban. Kettes bónuszuk nem változik, ám a négyes, illetve a hatos egy kisebb erősítést kap, tehát ezentúl még több sebzést képesek majd blokkolni.

A legdrágább, de mégis az egyik leggyengébb asszaszin, Akali is kap egy kis erősítést. Fő képessége kapott egy nagyobb buffot, egyes szinten 150 helyett 200-at sebez, kettes szinten 275 helyett 350-et. Ha valaki esetleg össze tud dobni egy hármas Akalit, az már 400 helyett 500 egységnyi kárt okoz az ellenfélnek.

tft akali

Kép forrása: Dot Esports

Kártyadobáló varázslónkat, Twisted Fate-et is kegyeibe vette a Riot. Kék kártyája mostantól több manát tölt majd vissza, így ezentúl gyakrabban használhatja majd végső képességét.

tft twisted fate

Kép forrása: Dot Esports

Egy másik asszaszin viszont gyengül. Mondhatjuk, hogy Evelynn a legjobb kasztjából, hiszen képes egyedül mérkőzéseket eldönteni. Végső képessége gyengül, amely a forrás szerint akkora veszteség, hogy ezentúl nem támaszkodhatunk rá, mint egyetlen carry.

Anivia is kapott egy kisebb nerfet, mellette azonban egy buffot is. Fő képessége ezentúl 6 másodpercig lesz aktív 8 helyett, ám sebzése megnőtt.

A változások már PBE-n tesztelhetők, éles szervereken pedig a 9.18-as patch érkezésével próbálhatjuk ki őket.

A termékhez nem tartozik leírás.

4 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Az óceániai régió Arugal szerverén egy 40 fős raid Priestek segítségével vette át az irányítást a játékos felett, aki a poén kedvéért hagyta is magát.

Alexandria Ocasio-Cortez nem titkolja, hogy gyakran beugrik ranked meccsekbe. Instagram sztoriban számolt be az új rangjáról.

Ilyen az, amikor a League of Legends két legmenőbb bandája összeáll.

×