A G2 Esports a közelmúltban bejelentette, hogy belép a professzionális Apex Legends színtérre. Több hónapig kerestek tehetségeket, most végre megtalálták őket.

A G2 Apex Legends esport csapata finn játékosokból áll. A szervezet februárban egy steamer-csapattal lépett be az Apex Legends színterére, majd részt is vettek a WES 1K invitational versenyén. Azóta az egyesület mélyen hallgatott az Apex Legends-ről, bár most úgy tűnik, hogy megtaláltak a megfelelő embereket márkájuk képviselésére – írja a DartFrog.

A G2 Esports most örömmel mutatja be új játékosait: Sebastian “Mimu“ Vesala-t, Niko “ZeroNothing“ Suominen-t és Aaro “rette“ Hälli-t. A három játékosnak egyébként már van tapasztalata Apex Legends versenyekben.

Mimu és ZeroNothing korábban a Team Reciprocity játékosai voltak, az EXP Invitational – Apex Legends-en például másodikok lettek. Rette a Conquer Gaming játékosaként több finn Apex Legends verseny győztesei közt szerepelt. A G2 tehát gondosan kiválogatta játékosait.

„Éveken át felnéztem a G2-ra, így sokat jelent számomra, hogy ennek a nagyszerű és sikeres szervezetnek a tagja lehetek. Nagyon izgatott vagyok. Nagyon jól teljesítettünk csapatként és a célunk az lesz, hogy a csúcson végezzünk” – mondta Aaro “rette” Hälli.

A tervek szerint az új felállás nagyon hamar kipróbálhatja magát, hiszen részt vesznek az Apex Legends Preseason Invitational Krakkó versenyén, ami szeptember 13-án indul.

A csapat egyébként már a G2 berlini központjában készül fel.

×