Természetesen csak az egyjátékos DLC után, de a CD Projekt RED bejelentette, hogy terveznek multiplayer módot a Cyberpunk 2077-be.

A Cyberpunk 2077 rajongók a hivatalos bejelentés óta visszatérően arról kérdezik a fejlesztőket: lesz-e multplayer mód a játékban? A CD Projekt RED munkatársai számtalan alkalommal utaltak rá, hogy a fejlesztés későbbi szakaszában, illetve a megjelenés után valamikor akár ráfeküdhetnek a multiplayer vonalra is, de ez egy jövőbeli tervnek látszott.

Úgy tűnik, a csapat azóta átbeszélte az ügyet és úgy döntöttek: belevágnak. Most hivatalosan is bejelentették, hogy készül a multiplayer. A 2020-ban megjelenő játék azonban még mindig egyjátékos lesz, az indulás után további egyjátékos tartalmak érkeznek, és csak ezt követően lehet majd beszélni a multiplayer tér megjelenéséről.

A CD Projekt Red ma reggel egy Twitter posztban közölte a hírt, hozzátéve, hogy jelenleg fejlesztőket toboroznak a multiplayer mód létrehozásához.

Hogy a Cyberpunk 2077 multiplayer milyen is lesz, arról szerintünk egy jó darabig még nem sok hírt fogunk hallani. Türelem, türelem.

×