IWillDominate már évek óta rossz viszonyban van a Riot Games-el és úgy néz ki még mindig extra figyelmet fordítanak rá. Most egy új fiókját függesztették fel.

IWillDominate és a Riot Games kapcsolata régóta elég rossz, de úgy látszik még mindig nincs elásva a csatabárd. A streamer egy 24 órás League of Legends stream közepén kapott felfüggesztési üzenetet. Indoklást nem kapott akkor még, de „szokatlan viselkedés” miatt tiltották el ez alkalommal.

 

IWillDominate így 18 óránál feladta a közvetítést egy békéset nevetve az egészen. Az eltiltás oka az volt, hogy a fiókot frissen vette, majd hamar szökött fel vele a ranglistán, így a Riot azt hihette, hogy boostolás történik. Társát azonban, akivel végig együtt játszott és ugyanígy jutott a fiókjához érintetlenül hagyták. Ebből feltételezhető, hogy a Riot Games még mindig külön figyelmet szentel IWillDominate-nek.

A rossz viszony akkor alakult ki, amikor a volt esportolót 1 évre bannolta rossz hozzáállása miatt a Riot ezzel ellehetetlenítve esport karrierjét is. A játékos szerint mindez azért volt, mert folyamatos jogos kritikával illette a céget és kifejezetten azért, mert megsértett egy bizonyos művészt, aki az egyik vezető barátnője volt.

Az biztos, hogy IWillDominate szereti kifejezi nemtetszését játékostársainak döntéseivel kapcsolatban. 

×