Az Natus Vincere kapitánya, Zeus úgy tűnik már nem lehet sokáig az egyesület CS:GO csapatának tagja.

Nagyban zajlik a Counter-Strike berlini Major versenye, ahol a Na’Vi már a legjobb nyolc között szerepel. A csapat azonban nem fiatal tehetségekből, hanem inkább olyan veteránokból áll, akik neve már egybeforrt a játékkal. Egy közülük Zeus, aki úgy tűnik a Major után elhagyja az egyesületet – írja a Dot Esports.

Zeus 2012-ben csatlakozott a Na’Vi-hoz, ám egy kis inaktivitás után a Gambit Esports csapatához igazolt. Egy évvel később 2017-ben aztán visszatért és a mai napig az ukrán egyesületet erősíti.

Ha valóban otthagyja a csapatot, lehetséges, hogy visszavonul, hiszen egy korábbi interjúban már beszélt arról, hogy többször eljátszott a gondolattal. Bár Zeus már 31 éves, egy másik, kisebb csapat még biztosan szívesen látná a veteránt.

navi zeus

Kép forrása:dexerto.com

A Na’Vi-nak ez esetben két problémával is meg kell küzdenie: új vezetőt és új tagot kell találniuk. Az első pozíció betöltése nem lesz nehéz feladat, hiszen ahogy már korábban is említettem, tapasztalt tagokból nincs hiány. Új játékost sem lesz nehéz találni, hiszen rengeteg feltörekvő tehetség bontogatja szárnyait mostanában Európa keleti felén, elég csak egyet kiválasztani közülük. Vagy az is lehet, hogy egy újabb nagy nevet vásárolnak majd fel.

Egy biztos, a Major után kiderül, hogy mi lesz Zeus sorsa.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×