Az Epic Games minden szögből megpróbálja megtámadni a teknősözést, kiváncsian várjuk a Zapper milyen hatással lesz a jelenlegi metára.

Az Epic Games igyekszik a Fortnite-ot esporttá emelni és ezzel biztosítani azt, hogy sokáig releváns marad és megtartsa aktív játékosszámát. Azonban ez nem egyszerű, amikor a meccs végén csak dobozokban üldögélő játékosokra vár az egész közönség és a játékosok pedig annak szurkolnak, hogy a sebzést okozó kör hozzájuk közel essen.

Persze ezeknek az apró technikáknak is megvan a szépségük és biztos vagyok benne, hogy vannak játékosok, akik örömmel nézik ezt is, de a nézői mennyiség itt a szempont. Ezért újra és újra próbál az Epic Games olyan fegyvereket és eszközöket a játékhoz adni, ami megváltoztatja ezt. Ilyen volt az Inifnity Sword, a Boom Box, a Mustár Gáz, a Junk Rift stb.

A játékosok azonban rendszeresen ellenzik ezeket, így sorra hullanak ki a játékból. Most a Zapper-en a sor.

A Zapper egy új csapda, amit azonban el is dobhatunk. A Dobás után a Zapper rácsatolódik az építményre és sebzést okoz a körülötte levőknek. A sebzés harmada csupán a normál csapdának, de mivel nem túl gyakran található majd, jobban megéri továbbra is Mustár Gázt hozni helyette. Ebből többet vihetünk magunkkal, pontosan célozhatunk vele kulcsfontosságú területekre és azonnali sebzést okoz.

Zapper:

  • Eldobható egy másodperc után, egy eszköz ablakot foglal el
  • Becsapódási helyen a fal mint két oldalán 1 padlónyi területen okoz sebzést
  • 50 sebzést okoz
  • Fél másodperc mire aktiválódik és 2 másodperc múlva újra sebez
  • Epikus ritkaságú
  • Egyszerre 2 darab esik és 4-et tarthatsz magadnál egy eszköz ablakon

×