A Witcher 3 ugyan 2015-ben jelent meg, de úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED nyílt világú játéka még nem ment ki a divatból.

A CD Projekt nemrégiben nyilvánosságra hozta, milyen eredményeket ért el a cég 2019 első felében. Kiderült, hogy a legjobban még mindig a Witcher 3 teljesít, sőt Geralt kalandja még a közelgő Cyberpunk 2077 előrendeléseinek számát is felülmúlta.

„Az első pénzügyi félév legnagyobb eredményét ismét elsősorban a The Witcher 3 értékesítése jelenti. Ez tovább erősíti azt a hitünket abban, hogy befektetéseink a minőségi játékokba megtérülnek. 2019 első felében a játékosok több példányt vásároltak a The Witcher 3-ból, mint az előző év első felében” – mondta a cég pénzügyi igazgatója, Piotr Nielubowicz.

 

A Witcher 3 utáni érdeklődés persze talán köszönhető a Netflix projektjének. A Witcher sorozat hírei hétről-hétre bejárják az internetet. A Cyberpunk 2077 hype szintén oka lehet az érdeklődésnek. A két különálló franchise irányítása több független fejlesztőcsapattal történik, ami lehetővé teszi a cég számára, hogy párhuzamosan foglalkozzon és haladjon a projektekkel. Ez akár azt is jelentheti, hogy a CD Projekt nem adta fel a Witcher franchise-t és talán a jövőben még új részt is kiadhatnak.

A Witcher 3 sikerének és a Witcher sorozat hírverésének köszönhetően ez nem lenne meglepő. Persze semmilyen hivatalos infó nincs arról, hogy készülne az új rész, de valószínű, hogy meggondolják.

Te szeretnél új Witcher játékot?

×