Az Apex Legends-ben a héten új event indul, melynek középpontjában Wraith története áll. A Voidwalker szeptember 3-án veszi kezdetét.

Szeptember 3 és 17 között különleges jutalmakat és persze egy egyedi Wraith skint is beszerezhetünk az esemény ideje alatt. Ezzel együtt persze véget ért a solo mód – írja a PcGamesN.

Az esemény keretén belül a map-en új helyszínt ismerhetünk meg, ahonnan egyébként egy portállal újra leereszkedhetünk ejtőernyővel. A Project: Wraith épület a karakter történetébe enged betekintést. A pályán új rejtett tartalmakkal is találkozhatunk majd, melyeket az esemény ideje alatt lehet majd felfedezni.

Kép forrása: PcGamesN

Az úgynevezett Armed and Dangerous játékmódban csak sniper és shotgun fegyverek érhetők el, amivel érdekessé válnak a távolsági és közelharcok. Már csak azért is, mert az játékmódban nehezebb lesz lootot szerezni.

Az új Wraith Voidwalker skint egyébként 1800 kreditért lehet beszerezni. Ha szeptember 6 és 9 között bejutsz a top 5-be, dupla XP-t kapsz. Az sem mellékes, hogy a játék harmadik évada egyre közelebb kerül, aminek eredményeképpen már látható néhány változás a map-en. Arról nem is beszélve, hogy új karakter is érkezik.

Ha Wraith fan vagy, ne felejtsd el, hogy az esemény csak szeptember 17-ig tart.

×