A Blizzard promócióján belül, ha eléri a játékos a WoW Classic 60-as szintjét, ingyen ugorhat a legújabb kiegészítő világába.

A Blizzard kevesebb mint egy hete adta ki újra 15 évvel ezelőtt megjelent játékát, a World of Warcraft Classic-ot. Nosztalgikus játékélményének és a megjelenést kísérő izgatottságnak hála, a héten ez lett a legnézettebb játék a Twitch.tv-n. A WoW Brazil hivatalos Twitterén osztotta meg az új promóciót, amivel új játékosokat szeretnének pumpálni a játék legújabb kiegészítőjének szervereire.

kép forrása: twitter.com

A Classic játékosai, ha elérik a maximális 60-as szintet ingyen megkapják a legújabb kiegészítőt és egy 110-es szintre emelő boost-ot is. Ennek megszerzésére közel 200-250 óra játékóra alatt vihető véghez egy átlag játékos számára, így rendesen meg kell dolgozni a jutalomért, habár JokerdTV elérte az első héten.

A Battle for Azeroth közel egy éve jelent meg és megosztotta a játékosokat. Sokan rengeteg bírálattal illették a kijátszható tartalom mennyiségét, az új fajokhoz jutáshoz szükséges végtelen farmolást, az Azerite Armor-t, az időre menő futamokat, stb. A játékosszám már régóta folyamatosan csökken kiegészítőről kiegészítőre. Így nem csoda, hogy a Blizzard próbálja újraéleszteni a játékot, kihasználva a hirtelen érdeklődést, habár ennél többre lesz szükség.

Update: Azóta törölte a WoW Brazil felhasználói fiókja a tweet-et, így nem tudni biztosan él-e a promóció. Mi azt feltételezzük csupán túl korán osztották meg. Még 200 óra és megtudjuk.

×