Néhány esport rajongó szinte mindenre képes, hogy megmutassa, mennyire szereti kedvenc csapatát. Így tett egy Fülöp-szigeteki rajongó is.

Az idei The International 2019 Dota 2 verseny döntőjére idén többen voltak kíváncsiak, mint valaha. A verseny döntőjében az OG legyőzte a Liquid csapatát, így kétszer egymás után is bajnokok lettek.

Egy Fülöp-szigeteken élő rajongó annyira örült az OG győzelmének, hogy a jeles alkalomból egy köteg pénzt fizetett azért, hogy a győzelem híre egy óriásplakáton is megjelenjen – írja a Dot Esport.

Jean Paul Julia (Chu Julia) hatalmas OG rajongó, aki a Valve egyik belső tesztelőjétől, Wykrhm Reddy-től kért engedélyt a kép használatához. A plakáton az OG öt játékosa látható, valamint az, hogy bizony ezt a versenyt ők nyerték. Az már csak hab a tortán, hogy nem ez az első alkalom, hiszen Julia tavaly hasonlóan ünnepelte meg az OG győzelmét. Persze akkor kisebb plakát hirdette a diadalt.

Kép forrása: Dotesport

Persze ez csak egy módszer arra, hogy egy rajongó megmutassa, mennyire szeret egy esport csapatot. Te költenél óriásplakátra?

×