A LEET.hu magazin után elindítottuk online webáruházunkat is, ahonnan beszerezheted kedvenc márkád legjobb darabjait, legyen az gamer vagy esport kiegészítő.

Ráadásul új oldalt sem kell megnyitni, hiszen a LEET webshop különlegessége, hogy termékeink, gamer és esport kiegészítők, ruházati termékek, merchandise cuccok mind beépülnek a LEET Magazin oldalába. Nem kell külön oldalt megnyitni, nem kell több helyre regisztrálni és bejelentkezni. A cikkek olvasása közben láthatod legfrissebb ajánlatainkat, legújabb termékeinket és akcióinkat.

Esport

Webáruházunk egyik legfontosabb pontja volt, hogy kiszolgáljuk azokat a rajongókat, akik jól ismerik az esport nagyjait. Webáruházunkban megtalálhatod a legnépszerűbb esport csapatok nevével fémjelzett ruhákat, mezeket, sapkákat, kulcstartókat, legyen az az OG, a Team Liquid, a Cloud9, vagy a Virtus.Pro.

Kedvencek

Természetesen nem csak kedvenc esport csapatodhoz, de hőn szeretett játékodhoz is megtalálod a ruházati cikkeket, vagy épp PC kiegészítődet. Legyen az WoW, PUBG, vagy épp Overwatch.

Csakis gamer

Boltunkban minden egyes kiegészítő gamereknek készült, termékpalettánkat szándékosan úgy válogattuk, hogy a lehető legprofibb, ugyanakkor legolcsóbb kiegészítőket együtt láthasd. Legyen az egér, billentyűzet, fejhallgató, monitor, vagy gamer szék, nálunk a legjobb minőséget találod.

Szállítás

Minden terméket gondosan becsomagolunk, majd a LEET.hu jelzéssel is ellátjuk annak érdekében, hogy csomagjaink ne csak gyorsabban elérjenek a címzetthez, de jól felismerhetőek is legyenek. Termékeinket saját futárpartnerünk segítségével szállítjuk, tőlünk közvetlenül a vevőhöz jut el a termék. A szállítási idő ráadásul csupán 1-2 munkanap.

Terméktámogatás

Természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk, sőt annak ügyintézésében is segítünk. Fizetni a weboldalon keresztül bankkártyával a SimplePay rendszerén keresztül lehet, illetve házhozszállításkor utánvéttel a futárnál bankkártyával vagy készpénzzel. Kérdéseiteket e-mailben is felteheted ([email protected]), sőt a fórumon is várjuk webshoppal kapcsolatos észrevételedet, kérésedet. Amennyiben pedig valamilyen terméket nem találsz meg nálunk, akkor segítünk annak beszerzésében.

Nyitási akció

Hosszú, kitartó munka után végre megnyitottunk, ennek örömére nyitási akciókkal várunk mindenkit. Nem kell tehát messzire menned, hogyha keresel valamit, a LEET.hu oldalán szinte mindent megtalálsz.

×