A Lion King és az Aladdin klasszikus játékok, melyek Super Nintendon és Sega Genesis-en jelentek meg a 90-es években. Állítólag HD remaster készül belőlük.

A hír, hogy a két fent említett játék felújított verzióban jelenhet meg PS4-en, Xbox One-on és Switch-en, először egy Twitter felhasználótól érkezett, aki GameStop Con-on hallott róla. Ezt később a GameXplain is megerősítette, sőt képet is mellékeltek mellé.

Kép forrása: GameXplain

Állítólag a Lion King és az Aladdin remaster egy gyűjteményben érkezik majd, 1080p felbontásban. Valószínű, hogy az eredeti zene mellett a játék új funkciókat is kap, például gyorsmentést, ami a régi NES/Genesis verzióban még nem szerepelt.

https://www.youtube.com/watch?v=6zf3DcjfpL0

 

Biztosak vagyunk benne, hogy azok, akik régen játszottak a két játék valamelyikével, szívesen előveszik újra. Azok pedig, akiknek még nem volt alkalmuk rá, szívből ajánljuk, ha kicsit szabadulni szeretnénk az online világtól és a toxikus játékosoktól.

 

Úgy tűnik, hogy a retro játékok egyre jobban divatba jönnek. Erre jó példa, hogy számos klasszikus konzol jelent meg az utóbbi időben mini változatban. Te melyik retro játékot játszanád szívesen felújítva?

×