Az Apex Legends új hőse már számtalanszor kiszivárgott, ugyanakkor a GameStop konferencián új fegyver és új skin is feltűnt.

Már nem titok, hogy az Apex Legends következő hőse Crypto lesz, aki függetlenül a adathalászok ténykedésétől, már hivatalosan is megjelent a játék 2. évadának előzetesében, egyfajta easter egg-ként – írja a VG247.

Egyre nyilvánvalóbb tehát, hogy a hamarosan induló 3. évadban tűnik fel, a GameStop konferencián az EA ugyanis új információkat osztott meg a friss szezonról. A résztvevők vethettek egy rövid pillantást Crypto-ra, egy új fegyverre, mely a Charge Rifle nevet viseli. Ezen kívül gyaníthatóan lesz valamilyen Halloweeni esemény (ami szintén kiszivárgott már), amihez egy horrorisztikus Gibraltar skint is megleshetett a nagyérdemű.

Noha a konferencia zártkörű volt, és bizalmas infók hangoztak el, egy Reddit felhasználó néhány képet osztott meg oldalán a bemutatóról. Milyen kedves.

A legfrissebb adathalászok szerint Crypto képessége, hogy egy drón segítségével felderíti a terepet, kinyit ajtókat, felszedi az elhullott társak bannerét. Mindent, amit a drón lát, továbbítja a csapattársaknak. A drón EMP robbanása pedig lassíthatja az ellenfeleket, hatástalanítja a csapdákat, sőt sebzi az ellenfél pajzsát is.

Függetlenül attól, hogy nem teljesen biztos, hogy így fogják hívni a karaktert, az adathalászok információi általában közel állnak a valósághoz. A Respawn egy blogbejegyzésben már megerősítette, hogy az új évad új karakterrel, új fegyverrel és map frissítéssel indul.

Hogy a 3. évad pontosan mikor indul, azt még nem lehet tudni, de várhatóan valamikor októberben.

×