A Dying Light 2 szerencsére megtart mindent, ami jó volt az első játékban és még sok újdonságot is kínál a rajongók számára.

A Dying Light első részét 2015-ben adta ki a Warner Bros. A cím egy zombiapokalipszis túlélő, nyitott világú játék, ahol karakterünk egy profi parkour-os mozgási kelléktárával rendelkezik és ezt kihasználva küzd az élőhalottak végtelen seregével.

A Dying Light egyedi élményével nagy sikerre tett szert, így a Techland el is indította a második rész gyártását 2018-ban. A játéknak most láthatjuk 25 percét, ahol egy küldetés során fontos döntéseket kell meghoznunk kevés információ alapján. Döntéseik alapjában változtatják meg a történetet és magát a játékteret is.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1574&v=uy6ne-fEsAw

 

Az új történet során segítségünkre lesz a harcban több új fegyver és közlekedési eszköz, de a játék az első rész sikerére épít, így az alapvető mechanika megmarad. A központban még mindig a túlélés és a zombik elleni harc marad, továbbra is kombinálhatjuk fegyverünket kiegészítőkkel, hogy még erősebbek legyenek és persze ellenfeleinkkel jó pár brutális módon végezhetünk.

A Dying Light 2 2020 elején várható, Playstation, Xbox és PC platformokra.

×