A Black Desert Mobile óriási sikert ért el Japánban és Tajvanon, ami a koreai Pearl Abyss fejlesztőt arra késztette, hogy globálisan is kiadják a játékot Android rendszeren.

A Black Desert Online egy koreai játék, mely sokáig csak Ázsiában volt elérhető, 2016-ban pedig megjelent nyugaton is PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az MMORPG-k közt egy igen jól sikerült, összetett darab, sok különleges fejlődési rendszerrel, építési lehetőséggel, sőt horgászni és növény termeszteni is lehet benne. A Cogconnected szerint a játék jelenleg 150 országban érhető el, összesen 18 millió regisztrált felhasználóval.

 

Tavaly egy érdekes kihívás keretében lehetett a játékhoz hozzájutni. Akkor azok, akik hét nap alatt felhúztak egy karaktert 56-os szintre, cserébe ingyen behúzhatták a játékot.

A játék a fejlesztők szerint mobilon világszerte elérhető lesz az év végéig, miután tavaly kapott egy kis vizuális ráncfelvarrást. A Black Desert Online mobilon is rendkívül összetett volt, de számos funkciót később átalakítottak, vagy épp teljesen kivettek, hogy tökéletesen illeszkedjen a mobilplatformhoz. A Pearl Abyss szerint a mobilverzió a változtatások ellenére is megőrzi a PC-s verzió szellemiségét és értékeit.

Te játszottál már a Black Desert-tel?

×