Richard Borzymowski producer szerint a map ugyan kisebb lesz, mint a Wicher 3-ban, de jóval sűrűbb.

Az eddigi hírek alapján a Cyberpunk 2077 világa óriási lesz, de ha a konkrét négyzetmétereket nézzük, nem annyira hatalmas, mint a Witcher 3-ban. Ezt a Cyberpunk 2077 producere, Richard Borzymowski mondta, aki megnyugtat mindenkit: kisebb lesz a map, de annál sűrűbb.

„Valóban kisebb lesz a map, mint a Wicher 3-ban, de ha a tartalom sűrűségét nézzük, olyan lesz mintha a Wicher 3 világát összenyomnánk” – mondta a Gamesradarnak.

Ha belegondolunk abba, hogy az eddigiek alapján a játék leginkább Night City-ben játszódik, nem is annyira meglepő, hogy kisebb, de sűrűbb területet kapunk. A Witcher-ben többnyire a vidéki táj volt a főszerepben, jó sokat tudtunk barangolni, de sok kihasználatlan terület is volt.

Kép forrása: CD Projekt RED

Ráadásul azt is tudjuk már, hogy Night City hat kerületre van felosztva, közöttük pedig nem lesz töltőképernyő. A játékosok felfedezhetik a város külvárosát is, amelyet Badlands-nek neveztek el.

Talán többet tudunk meg a városról és a map-ről, amikor a fejlesztők a jövőhéten élőben mutatnak be 15 perc gameplayt a játékból.

 

×