Mióta kiderült, hogy Pókembernek a Disney és a Sony vitája után távoznia kell a Marvel filmes univerzumából, többen felháborodtak. Most Robert Downey Jr.-t kérték meg, hogy segítsen.

A Marvel-féle Pókemberben Tony Stark egyfajta apafigurává vált Peter Parker számára. A Disney és a Sony profitmegosztási vitája után a karakter jövője kétségessé vált a Marvel filmes univerzumában, amit a rajongók nehezményeztek. Azóta több levél, több petíció született, sőt a Sony ellen támadást szerveztek – írja a Wegotthiscovered.

Ezekben a nehéz időkben a rajongók Robert Downey Jr.-hoz fordultak, hogy valamilyen módon segítsen az ügyben.

Robert az utóbbi napokban A NASA-val való együttműködésében fogalmazott meg Twitter üzenetet, ami alatt számos Pókemberrel kapcsolatos kétségbeesett kérés született. A rajongók szinte könyörögnek neki, hogy tegyen valamit az ügyben. Mindezt annak ellenére, hogy Robert Downey Jr. a Bosszúállók: Végjáték után befejezte pályafutását az MCU-ban.

A rajongókban ellenben él a remény és minden lehetőséget megragadnak. Hogy küzdelmüknek lesz-e valamilyen hatása és a Disney és a Sony végül megállapodik-e, az már a jövő zenéje.

Vasember egyszer már megmentette Pókember életét. Vajon sikerülni fog még egyszer? Szerinted?

×